نان_پیتزایی
۱لیوان آرد
۱ق غ مایه خمیر
۲ق غ شکر
۲ق غ شیرخشک یا ماست
۱ق چ نمک
۱لیوان آب ولرم
.
مخلوط میکنیم۵الی۷دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه بعد۲لیوان یا بیشترآرد اندازه ای که خمیر بدست نچسبه و یک چهارم لیوان روغن میریزیم ورز میدیم خمیر احتیاج به استراحت نداره از خمیر گلوله های کوچک برمیداریم وسطش پنیر مثلثی یا کیبی یا پینکا میزاریم دوباره گلوله میکنیم توی ظرفمون میچینیم میتونین از قالبای دیگه هم استفاده کنین. توپکای پنیری رو که چیدیم روشو میپوشونیم۱۰دقیقه میزاریم تا پف کنه سس کاتچاپ با سس فلفل مخلوط میکنیم روی نونا میمالیم با کاتچاپ خالی هم میشه. روش دلمه ریز خرد شده ،ذرت میریزیم پنیر پیتزا میریزیم میزاریم تو فر. اول شعله پایین بعد شعله بالای فر رو روشن کنین مدتشم بستگی به فر فرق میکنه وقتی دیدین زیرش طلایی شده و نونا حسابی پف کرده آمادست
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano ↶🌸⃝⃡