#ترشی_اسپانیایی
قارچ: ۳۰۰ گرم
هویج: ۴ عدد
فلفلدلمهای رنگی ۳عدد،
سیر: ۵حبه
ذرت پخته: ۱ لیوان
زیتون بی هسته: ۱ لیوان
سرکه سفید: ۲ لیوان
روغنزیتون: ۴ ق غ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
نمک: ۴ ق چ
زردچوبه: نصف ق چ
دانه سیاه:۱/۵ق م
اگر قارچ هاتون درشت هستند برش بزنید و اگر کوچیک هستن احتیاجی به برش نیست، یک ظرف آب رو بگذارید به جوش بیاد و بعد قارچ هار و ۵ دقیقه داخلش بجوشونید، بعد داخل آبکش بریزید دو تکه یخ بلافاصله بهش اضافه کنید و بذارید آبش بره، بعد قارچ هارو روی دستمال بگذارید تا کاملا خشک بشه. هویج و فلفل و سیر رو خرد کنید، بعد ذرت پخته شده، قارچ و زیتون رو بهشون اضافه کنید. سپس تمام مواد رو داخل آبکش بریزید و بگذارید چندین ساعت بمونه تا مواد هیچ آبی نداشته باشن دیگه، سرکه و نمک و فلفل و زردچوبه و ۳ قاشق روغن زیتون رو کامل باهم مخلوط کنید. مواد ترشی رو بهش دونه سیاه اضافه کنید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و حالا سرکه رو بهش اضافه کنید و در آخرین مرحله یک قاشق روغن زیتون روی مواد بریزید و در ظرف ترشی رو محکم ببندید و بلافاصله داخل یخچال بگذارید. بعد از یک هفته ترشی شما آماده اس، حداکثر زمان نگهداری این ترشی یک ماهه.
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano ↶🌸⃝⃡