#دسر_خرما 📝مواد لازم: خرما بدون هسته ۱کیلو بیسکوئیت ساده(خرد شده) ۱پیمانه پودر بادام یا پسته یک سوم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه گلاب نصف پیمانه هل ساییده شده ۱ق.چ طرز تهیه: ابتدا خرما بدون هسته را داخل قابلمه حدود ۵ دقیقه حرارت داده تا نرم شود. بعد در ظرفی ریخته و ورز می دهیم تا کاملا باز شود،سپس یک سوم بیسکوئیت پودر شده را اضافه کرده بعد گلاب،هل،پودر کاکائو ریخته و با هم مخلوط می کنیم. یک قالب کیک مستطیل را چرب کرده کاغذ روغنی را در کف و اطراف قالب پوشانده،یک سوم دیگر بیسکوئیت را روی کاغذ ریخته سپس ترکیب بدست آمده خرما را پهن می کنیم ودر آخر پودر پسته یا بادام را اضافه کرده و به مدت ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد . در مرحله آخر دسر را از قالب جدا کرده و بقیه بیسکوئیت خرد شده را به همه جای دسر بپاشید و آن را برش زده و از دسر آماده شده لذت ببرید. نوش جان😍🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano