#شامی_برنج 👉 ✏مواد لازم 🔸برنج   ۱۰۰ گرم 🔸جعفری (ساطوری شده)   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸تخم مرغ   ۱ عدد 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی)  ۲۵۰ گرم 🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم 🔸روغن    به مقدار لازم 🔸خامه   ۲۰۰ گرم 🔸آب   ۲ پیمانه 🔸پیاز (سرخ شده)  ۲ قاشق سوپ خوری 🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸روغن   ۲ قاشق سوپ خوری 👉 ♨طرز تهیه 🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید. 🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید 🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ‌ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 🔹شامی‌ها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود. 🔹شامی‌ها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامی‌ها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامی‌ها را تزیین نمایید. ♨سایر نکات 🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرده و بعد به مواد اضافه كنید 🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است 🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید.🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano