#شامی_برنج
👉
✏مواد لازم
🔸برنج ۱۰۰ گرم
🔸جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸پیاز ۱ عدد
🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی) ۲۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸روغن به مقدار لازم
🔸خامه ۲۰۰ گرم
🔸آب ۲ پیمانه
🔸پیاز (سرخ شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸روغن ۲ قاشق سوپ خوری
👉
♨طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخممرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.
🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید
🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
🔹شامیها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.
🔹شامیها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامیها را تزیین نمایید.
♨سایر نکات
🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرده و بعد به مواد اضافه كنید
🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است
🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید.🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano