5.33M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍥لقمه های گوشتی🍥 وقتی خمیر به میزان کافی ور آمد با دست پف خمیر را بگیرید و آن را به چانه‌های کوچک تقسیم کنید و هر چانه را روی سطح باز کنید و روی آن از مواد گوشتی بگذارید و به صورت لقمه بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. سپس روی آن را مجددا بپوشانید و برای بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید. در آخر زرده تخم مرغ، روغن مایع و زعفران مخلوط کرده با پرس روی لقمه ها بمالید و روی آنها کمجد و سیاه دانه بپاشید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 30 دقیقه بپزید. ‌