دمی مرغ و اسفناج طرز تهیه: ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم . سپس برنج آماده می‌کنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه. تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم. حالا، هم میتونیم مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم). هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم. اضافه كردن آب مرغ به جای آب به برنج باعث خوشمزه تر شدن دمی میشه. در صورت دلخواه کمی گشنیز به اسفناج اضافه کنین و تفت بدین. زرشک سرخ شده با این غذا طعم دلچسبی داره