6.3M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
. این ته دیگی هست که ما تو خونه درست میکنیم. بسیار ترد، خوش‌رنگ و خوشمزه. ته دیگ باید طوری درست بشه که به محض اینکه دست بهش بزنی، از ذوق دل تو دلش جا نشه و پخش و پلا بشه. . بعد از آبکش کردن برنج. قابلمه بره رو اجاق با شعله زیاد. یک سوم استکان آب، یکم زعفران، دو قاشق روغن حیوانی. بزار آب و روغن جیز جیز کنن. بعد از اجاق بردار و برنج را بصورت مخروطی بریز تو قابلمه. برنج باید مثل یک کوه باشه و اگر امکان داره کمتر با کنار قابلمه در تماس باشه. بعد رو اجاق با شعله کم، یکم بیشتر. صبر کن تا بخار راه بیافته. دم کنی بزار. شعله همون‌طور باشه برای بیست دقیقه و بعد شعله را کم کن برای یک ساعت. ته دیگ حاضره. حداقل یک ساعت و نیم طول می‌کشه. 💜 ↬ @AshpaziBano