♨️
#چیز_کیک یخچالی فنجانی ♨️
●مواد لازم رو به دمای محیط برسونید.
📌 مواد لازم سس شکلات:
شکر ----> ۴ ق غ / ۶۰ گرم
پودر کاکائو ----> ۳ ق غ / ۲۰ گرم
آب ----> ½ پیمانه / ۱۲۵ میل
کره ----> ۴ ق غ/ ۵۰ گرم
بيسکوئيت ----> ۱ بسته
📌 خامه پنیری:
خامه قنادی ----> ۲۵۰ گرم
پنیر خامهای ----> ۱۰۰ گرم / ۵ ق غ
بيسکوئيت ----> ½ پیمانه/ ۵-۶ ق غ
📌 گاناش:
خامه صبحانه دمای محیط رسیده----> ۱۲۵ گرم
شکلات تختهای دارک ----> ۹۰ گرم
➕ بيسکوئيت خورد شده رو با سس شکلاتی خنک شده ترکیب کنید و بریزید توی فنجانها و توی یخچال بذارید تا فرم بگیره.
خامه قنادی رو فرم بدین و پنیر خامهای به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید. بيسکوئيت کاکائویی خورد شده هم میتونید استفاده کنید.
در فنجان روی بيسکوئيتهای فرم گرفته خانه پنیری بزنید.
و گاناش رو روی خامه پنیری بریزید.
این کار رو ۲ تا ۳ بار تکرار کنید.
✔️ ۲-۳ ساعت کیک رو در یخچال بذارید تا خوب فرم بگیره.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬
@AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦