6.12M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
‌♨️ یخچالی فنجانی ♨️ ‌‌‌ ●مواد لازم رو به دمای محیط برسونید. ‌ 📌 مواد لازم سس شکلات: شکر ----> ۴ ق غ / ۶۰ گرم پودر کاکائو ----> ۳ ق غ / ۲۰ گرم آب ----> ½ پیمانه / ۱۲۵ میل کره ----> ۴ ق غ/ ۵۰ گرم بيسکوئيت ----> ۱ بسته ‌ 📌 خامه پنیری: خامه قنادی ----> ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای ----> ۱۰۰ گرم / ۵ ق غ بيسکوئيت ----> ½ پیمانه/ ۵-۶ ق غ 📌 گاناش: خامه صبحانه دمای محیط رسیده----> ۱۲۵ گرم شکلات تخته‌ای دارک ----> ۹۰ گرم ➕ بيسکوئيت خورد شده رو با سس شکلاتی خنک شده ترکیب کنید و بریزید توی فنجان‌ها و توی یخچال بذارید تا فرم بگیره. خامه قنادی رو فرم بدین و پنیر خامه‌ای به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید. بيسکوئيت کاکائویی خورد شده هم میتونید استفاده کنید. در فنجان روی بيسکوئيت‌های فرم گرفته خانه پنیری بزنید. و گاناش رو روی خامه پنیری بریزید. این کار رو ۲ تا ۳ بار تکرار کنید. ‌‌ ✔️ ۲-۳ ساعت کیک رو در یخچال بذارید تا خوب فرم بگیره. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦