#کیک_باقلوا ✅مواد لازم: زعفران ١ ق‌چ، هل ١/٤ ق‌چ، گلاب ١/٤ لیوان، شکر ١/٥ لیوان، آب ١ لیوان، بکینگ‌پودر ۲ ق‌چ، ماست ١ لیوان، روغن ١ لیوان، تخم‌مرغ ۴ عدد، آرد سفید ۲ لیوان 🍰طرز تهیه: فر رو به‌مدت ۱۵ دقیقه روی ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن و نصف لیوان شکر رو خوب بزنید تا کرمی رنگ شود. بعد تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هل و ماست را به مخلوط اضافه و سپس آرد را با بیکینگ‌پودر الک کرده و به مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و به‌مدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید. کیک آماده است. آن را برش بزنید و اجازه دهید خنک شود. برای تهیه شربت، آب و زعفران و باقی مانده‌ی شکر را به‌مدت ۱۰ دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید. بعد از دو سه جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا کیک خوب خیس شود و آن را حداقل ۴ ساعت درون یخچال نگهداری کنید. روی این کیک رو می‌تونید با خلال پسته یا خلال بادام تزئین کنید.