6.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شیرینی سابله فرانسوی مواد لازم: تخم‌مرغ ........ ۱ عدد کره ............. ۲۰۰ گرم پودر قند.......‌‌.. ۱ پیمانه آرد ............. ۳ پیمانه وانیل.............. ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: کره و شکر را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود.بعد تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید. سپس آرد الک شده را اضافه کنید . بعد با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نچسبد. خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را جدا کنید و بین دو کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید.دوباره ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. به بقیه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید. بقیه مراحل را تکرار کنید. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید و شیرینی را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا سرد شود از کاغذ جدا کنید. بعد روی یک شیرینی مربا یا نوتلا بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید.با شکلات ذوب شده روی آن را تزیین کنید. نوش جان 😍