شیرینی سابله فرانسوی
مواد لازم:
تخممرغ ........ ۱ عدد
کره ............. ۲۰۰ گرم
پودر قند......... ۱ پیمانه
آرد ............. ۳ پیمانه
وانیل.............. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود.بعد تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. سپس آرد الک شده را اضافه کنید .
بعد با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نچسبد.
خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.
مقداری از خمیر را جدا کنید و بین دو کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید.دوباره ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
به بقیه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید. بقیه مراحل را تکرار کنید.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید و شیرینی را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا سرد شود از کاغذ جدا کنید.
بعد روی یک شیرینی مربا یا نوتلا بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید.با شکلات ذوب شده روی آن را تزیین کنید.
نوش جان 😍