مواد لازم👇 پودر بیسکویت۲ پیمانه کره۱/۲پیمانه پنیرکیبی۲۴ قطعه پودر قند۱پیمانه خامه۳/۴پیمانه تخم مرغ ۲عدد آرد۲ ق غ وانیل۱/۲ق چ زعفران دم کرده۳ ق غ شیر۳پیمانه نشاسته ۴ق غ شکر۱پیمانه گلاب ۱ق غ گل محمدی وخلال پسته برای تزیین طرزتهیه 👇 پودر بیسکویت وکره ذوب شده رو باهم مخلوط بعد ته قالب کمربندی رو کاغذروغنی میزاریم این مخلوط رو درقالب ریخته وخوب با ته قاشق فشار میدیم وسطحش رو صاف میکنیم ۱ساعت فریزمیزاریم خامه وزعفران رو روی حرارت میزاریم تا باهم حل بشه بعداز حرارت برمیداریم تاخنک بشه پنیر وپودر قند وتخم مرغ وآردمخلوط خامه وزعفران رو باهم زن خوب می زنیم و قالب رو از یخچال بیرون آورده موادروی قسمت اول می ریزیم وقالب رو در ظرف بزرگتری که درش آب هست میزاریم ودر فر ۱۸۰به مدت ۴۵الی ۱ساعت قرار میدیم وقتی از فردرآوردیم میزاریم تاخنک بشه و بعد۴ساعت داخل یخچال بعد شیر ونشاسته شکرباهم مخلوط روی حرارت می زاریم تابه غلظت برسه آخرگلاب روهم اضافه میکنیم وازحرارت برمیداریم چیز کیک رو از یخچال بیرون آورده مهلبیه روی مواد پنیر ریخته ومیزاریم خنک بشه۶ ساعت دیگه داخل یخچال میگذاریم باگل و پسته تزیین میکنیم