مربا کدو تنبل دستورررررررررر کدو پاک کرده وخرد شده یک کیلو شکر هشتصد گرم( هرلیوان شکر ۲۲۰گرمه) آب چهار لیوان آهک یک لیوان در یک کاسه نسبتا بزرگ آهک بریزید وچند لیوان آب روش بریزید وبا قاشق بزنید دست نزنید دستتون میسوزه وبزارید آهک عمل کند وقتی که آهک ته نشین شد آب زلال اونو جدا کنید وبریزید رو کدوهای خرد شده وبزارید حدود دوازده ساعت ؛ تو این فاصله گاه گاهی هم بزنید بعد از دوازده ساعت(بیشتر هم باشه اشکالی نداره)تو آبکش بریزد واب سرد روش بریزید دوباره کدوها رو به همون کاسه برگردونید وپر آب سرد کنید وبه مدت شش الی هفت ساعت چند دفعه آبشو عوض کنید بعد از طی این مدت کدوها آماده هستن. چهار لیوان آب رو بریزید تو قابلمه تا جوش بزنه وقتی جوشید شکر رو توش بریزید تا شکر حل شه وشربت قوام یابد. وقتی که شربت قوام اومد کدوها رو توش بریزید وشعله رو کم کنید حدود دوساعت پخت لازم داره دوست دارید چند دونه هل بریزید یا آخر سر کمی گلاب یا وانیل من هیچ کدوم نزدم طعم خودشو دوست دارم عزیزان مواظب باشید این مربا زیاد غلیظ نشه چون زود شکرک میزنه اطراف دونه های مربا باید ترد وسطش پر از شهد باشه وقتی به دونه ها نگاه میکنی باید یکرنگ باشن داخلش شیشه ای باشه وگرنه هنوز پخت لازم داره شعله متوسط رو به کم باشه تا شربت زود قوام نیابه مربای کدو حلوای باید کاملا بپزه که بوی خامیش از بین بره اواخر پخت یکی دو قاشق آب لیمو بزنید وگاز رو خاموش کنید درشو بزارید تا شهد به خورد مربا بره بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه کدوها رو میتونید قالب هم بزنید 🌟