روغن جامد: دویست گرم(یا کره) پودر قند : ۱۲۰ گرم وانیل : یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ: ۲ عدد زعفرون دم کرده غلیظ مقداری ( من سه ق غ زدم حسابی خوشرنگ بشه) ارد : ۳۵۰ گرم بکینگ پودر : ۱ ق م میتونی دو ق غ گلاب هم بزنید اگر دوست ندارید حذف کنید اول روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه بعد وانیل و زرده دو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه بزنید بعد گلاب و ارد اضافه و با قاشق مخلوط کنید یه خمیر لطیف بدست میاد چسبناک هم نیست و راحت کاتر میخوره به هر مدلی دوست دارید در بیارید و تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید با فاصله و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ یک ربع نهایت بیست دقیقه بزارید بعد اینکه خنک شد هم می تونید ساده بزارید هم با شکلات یا بریلو تزیین کنید دوستان بدون فر هم می تونید درست کنید مثل همیشه