شگرد گوشت شیشه اے کارے میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،ازطعمش ڪ دیگه نگم برات👌
گوشت گوسفندے کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید
¼پیاز
۱حبه سیر
و باقے موند گوشت هارو بریزید
در آخر ،۱عدد برگ بو توے شیشه بذارید
و در شیشه رو محکم ببندید
داخل قابلمهے آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه
(تواین مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آببریزید)
بعداز ۴ ساعت گوشتمون حسابے آب انداخته و آماده س
درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد...