5.43M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شگرد گوشت شیشه اے کارے میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،ازطعمش ڪ دیگه نگم برات👌 گوشت گوسفندے کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقے موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱عدد برگ بو توے شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ے آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تواین مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آببریزید) بعداز ۴ ساعت گوشتمون حسابے آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد...