مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجام شیر 1 فنجان روغن 2 قاشق سوپ خوری کاکائو 1.5 ليوان آرد 1 بسته وانیل5گرم 1 بسته بیکینگ پودر10گرم برای گاناش: خامه 200 میلی لیتر 1 بسته شکلات شیری (80 گرم) 1 بسته شکلات تلخ (80 گرم) طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و 5 دقیقه هم می زنیم تا سفید و کف کند. شیر و روغن را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر هم بزنید. سپس کاکائو الک شده، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط شوند. خمیر کیک ما آماده است. مایه کیک رو داخل قالب تارت 27 سانتی که با کره چرب کردیم میریزیم. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده حدود 15 دقیقه بپزیم. کیک گرم را با برگرداندن آن در ظرف مناسب سرو بیرون بیاوریم. برای سس، خامه ، شکلات شیری و شکلات تلخ را به تابه اضافه می کنیم. خامه را روی حرارت ملایم و بدون اینکه بجوشد هم بزنید تا شکلات ذوب شود. بعد از برداشتن از روی اجاق بگذارید خنک شود. 3-4 قاشق از سسمون رو داخل حفره وسط کیک میریزیم. قسمت وسط را به کمک قاشق پهن می کنیم. بعد دوباره 3-4 قاشق سس برمیداریم و میریزیم و با احتیاط بدون اینکه از لبه ها سرریز بشه پخش میکنیم. کیک ما آماده است