فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد: 500 گرم کلم (نصف کلم) 1 قاشق غذاخوری نمک (زیاد پر نکنید) 3 قاشق غذاخوری آب لیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 100 میلی لیتر سرکه انگور (سیب) 100 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 4 حبه سیر طرز تهیه👇 کلم را با پوست کن ریز خرد کنید. البته با چاقو هم میشه انجام داد ولی با پوست کن هم نازکتره و هم سریعتر. کلم را بعد از خرد کردن بشویید. نمک و آب لیمو را اضافه کنید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید، کلم ها را رها کنید. در همین حین سرکه و آب را مخلوط کنید. سیر و دانه های فلفل سیاه را به کف شیشه اضافه کنید. کلم ها را داخل شیشه بریزید و فشار دهید. مخلوط سرکه و آب را پر کنید تا شیشه پر شود. اگر جای خالی باقی ماند آب اضافه کنید. شیشه را در یخچال قرار دهید. بعد از 2-3 روز ترشی شما آماده است. نوش جونتون😍