😋 مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی: -سرکه نصف استکان -روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری -ادویه (نمک + پودر سیر + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا) به میزان لازم برای طبخ ماهی : ۱-کف سینی رو با روغن چرب کنید ۲- ماهی سفره شده رو از قسمت پوستش کف ظرف پیرکس قرار بدید و دو طرف شکم و پوستش رو با سرکه + ادویه جات ماساژ بدید و در ظرف و ببندید ۳- ظرف رو بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه چند دقیقه آخر در ظرف و باز کنید گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی ماهی هم طلایی بشه ماهی خوشمزه شما آماده اس نوش جانتون. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌