. بنظرم یه غذای ایرانی به تمام معناست😍 . ترکیبش با سالادشیرازی، باهاش میشه بهشتو تجربه کرد😍😁 . چند تا نکته که خودم انجام میدمو بگم: ☑️سبزی باید تازه باشه ☑️اندازه لوبیا برای هر نفر،یک قاشق .غ سر پر به علاوه ی دو قاشق اضافه در آخر ☑️اندازه سبزی برای هرنفر صد گرم،البته سرخ نشده ☑️سبزی رو همون موقع که میخواین خورشتو بار بذارید،سرخ کنید. ☑️لیموهارو یک ساعت آخر پخت بهش اضافه کنید. ☑️از آب جوش استفاده کنید تا خورش براق بشه ☑️آب زیادی نریزید تا خورشت خوب جابیوفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌