موادلازم: ماش نصف پیمانه برنج یک پیمانه گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی بدون روغن 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم پیاز 1 عدد آب 2 پیمانه طرزتهيه: ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود . برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته ) گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید . مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید . علّامه طباطبایی (ره) : یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد. تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید که چشم انتظارند.