58.12M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
روش های مختلفی برای پخت این پلو هست 🌹 برای ۳ نفر برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره. پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم . داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمینی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه . .