اشپزی بانو ایرانی
#فرنی_بدون_شکر 🌟
فرنی بدون شکر؟😳 یه دسر مقوی و خوشمزه شیر ۲ پیمانه خرمای بدون هسته ۱پیمانه نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری سر پر خامه دو سوم یک خامه صبحانه شیر ۲ پیمانه پودر و هل دارچین به سلیقه شما اول خرما و شیر رو با هم توی مخلوط کن میریزیم تا کامل میکس بشه و به همراه بقیه مواد داخل قابلمه میریزیم روی حرارت متوسط به بالا مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه. بعد هم بلافاصله توی ظرفهای سرو میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه و خودشو بگیره میتونین از خامه استفاده نکنین ولی خیلی خوشمزه‌تر میکنه دسرمون رو حتما حرارت متوسط باشه تا طعم خامی نشاسته گرفته بشه دسر بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر میشه من روی دسر رو با پودر کاکائو تلخ تزیین کردم شما میتونین با دارچین پودر قهوه و یا سس کارامل و هر مغزیجاتی دوست دارین تزیینش کردیم 🌟