چند ترفنددرمورد ادویه ها👍
اگر این توصیه هارو درمورد ادویه ها توی غذاهات استفاده کنی غذاهات بی نظیر میشه👇👇👇
🎀
#زعفران
برای اینکه طعم و عطر زعفران در غذا مشخص باشه باید این ادویه رو آخرین مرحله طبخ به غذا اضافه کنید؛ به جز مواردی که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت برای تهیه جوجه کباب و استیک و... چندساعت قبل از طبخ استفاده میشه. دقت کنید زعفران باید داخل شیشههای دربسته و دور از نور نگهداری بشه تا عطر و رنگ خودشو از دست نده
🎀
#زردچوبه
اگه میخواید بوی بد مرغ و ماهی رو هنگام طبخ از بین ببرید، زردچوبه بهترین ادویه است اما فراموش نکنید مصرف زیاد اون غذا رو تلخ میکنه، زمان به جوش اومدن برنج و قبل از آبکش کردن میتونید یک قاشق زردچوبه داخل قابلمه بریزید تا پلوی آماده شده خوشرنگتربشه؛ البته این روش بیشتر درمورد برنجای مخلوط مثل عدسپلو، باقالیپلو و ... کاربرد داره
🎀:
#دارچین
یه ادویه عالی برای طعم دادن به گوشت قرمز و شیرینی ها، دارچین بوی بد گوشت رو از بین میبره و عطر خاصی بهشون میده
🎀:
#فلفل سیاه
اگه میخواید گوشت قرمز یا مرغ رو بپزید، بهتره قبل از این کار، تکههای گوشت یا مرغ رو با پیاز، زردچوبه و مهمتر از همه فلفل سیاه خوب سرخ کنید و بعد اونو بپزید تا گوشت هم طعم بهتری پیدا کنه و هم از نظر ظاهری بافتش رو از دست نده
🎀
#زیره
بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستن،(نفخ حبوبات از بین میبره) موقع طبخ آبگوشت و انواع آش میتونید از زیره برای طعمدار کردن غذا استفاده کنید