l|🍲|l
#مائده
خوراک دال عدس🍲
مواد لازم برای۲ نفر
دال عدس (دال عدس همان عدس قرمز است) ۱/۴ پیمانه
پیاز کوچک ۱ عدد
گشنیز (خشک) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی 1.5 پیمانه
هویج ۷۵ گرم
کلم برگ ۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا دال عدس را با آب سرد شسته و دانههای سیاه آن راجدا كرده و دور بریزید به طوری كه تنها عدس های قرمز برای شما باقی بمانند.
۲- پیاز را نگینی خرد كرده و آن را به همراه دال عدس، رب گوجه فرنگی،زردچوبه، گشنیزخشك و آب در یك قابلمه كوچك بریزید.
۳- مخلوط را به جوش آورید، سپس درب ظرف را گذاشته و مواد را به مدت 20 دقیقه بپزید.
۴- سیبزمینی، هویج و كلم را نگینی خرد كرده و به دال عدس اضافه كنید و آنها را كاملاً با هم مخلوط كنید. بگذارید خوراك به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر بپزند.مخلوط پخته شده را له كرده و یا آن را در مخلوط كن میكس كنید.
سایر نکات:
اگر دوست دارید مقداری شكر هم به خوراك اضافه كنید
اگر از رژیم غذایی خاصی پیروی نمیكنید بهتر است مواد را اول با كره تفت دهید و بعد بپزید
پوره كردن این غذا اختیاری است اما اگر دوست دارید خوراكتان زیباتر و خوشمزه تر شود بهتر است نیمی از خوراك را پوره كرده و نیمی دیگر را به صورت معمولی نگه دارید و بعد هردو را با هم مخلوط كنید.
•• افطارے امروزتو نذر شهید[محمدجواد تندگویان]ڪن..
کدبانـ|😌|ــو جـانـ😉✋
l|🍲|l @asheghaneh_halal