l|🍲|l #مائده خوراک دال عدس🍲 مواد لازم برای۲ نفر دال عدس (دال عدس همان عدس قرمز است) ۱/۴ پیمانه پیاز کوچک ۱ عدد گشنیز (خشک) ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری آب ۱/۲ پیمانه سیب زمینی 1.5 پیمانه هویج ۷۵ گرم کلم برگ ۷۵ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: ۱- ابتدا دال عدس را با آب سرد شسته و دانه‌های سیاه آن راجدا كرده و دور بریزید به طوری كه تنها عدس های قرمز برای شما باقی بمانند. ۲- پیاز را نگینی خرد كرده و آن را به همراه دال عدس، رب گوجه فرنگی،زردچوبه، گشنیزخشك و آب در یك قابلمه كوچك بریزید. ۳- مخلوط را به جوش آورید، سپس درب ظرف را گذاشته و مواد را به مدت 20 دقیقه بپزید. ۴- سیب‌زمینی،‌ هویج و كلم را نگینی خرد كرده و به دال عدس اضافه كنید و آن‌ها را كاملاً‌ با هم مخلوط كنید. بگذارید خوراك به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر بپزند.مخلوط پخته شده را له كرده و یا آن را در مخلوط كن میكس كنید. سایر نکات: اگر دوست دارید مقداری شكر هم به خوراك اضافه كنید اگر از رژیم غذایی خاصی پیروی نمیكنید بهتر است مواد را اول با كره تفت دهید و بعد بپزید پوره كردن این غذا اختیاری است اما اگر دوست دارید خوراكتان زیباتر و خوشمزه تر شود بهتر است نیمی از خوراك را پوره كرده و نیمی دیگر را به صورت معمولی نگه دارید و بعد هردو را با هم مخلوط كنید. •• افطارے امروزتو نذر شهید[محمدجواد تندگویان]ڪن.. کدبانـ|😌|ــو جـانـ😉✋ l|🍲|l @asheghaneh_halal