🔰آش پرشکه_لرستان ❇️مواد لازم 💠آرد ... نصف لیوان 💠عدس خیس کرده ... 2 لیوان 💠نمک فلفل ادویه و زردچوبه ... مقداری 💠سبزی معطر(سبزی کوهی بلمک) 💠یا اسفناج یا سبزی آشی 💠کشک ... به میزان لازم 💠نعناع داغ ... مقداری 💠سیر ... اختیاری ❇️روش پخت 1⃣بذای تهیه این آش ابتدا باید پرشکه آن را درست کنید برای تهیه پرشکه ابتدا آرد را الک کنید و مقدار خیلی کم آب روی آن بریزید تا خمیری کم آب و خشک بدست آید و بعد خمیر را در سینی پهن کنید و با حرکت دورانی دست کم کم خمیرهای کوچک گرو به اندازه عدس درست کنید با این عمل پرشکه های شما آمادست خمیر های گرد به دست آمده را در سینی پخش کنید تا خشک شوند 2⃣در این مرحله پیاز را خرد کنید تفت دهید سیر را هم اضافه کنید( سیر اختیاری هست)عدس را هم اضافه کنید و آب بریزید و اجازه بدید تا کاملا بپزه 3⃣سپس سبزی معطر بلمک یا اسفناج یا سبزی آشی را اضافه کنید 4⃣کشک و نعناع داغ و پروشکه ها را هم اضافه کنید نیم ساعت زمان بدید تا آش جابیوفته این آش مخصوص فصل زمستان است 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛