7.91M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دیدن این پست، دیگه از بیرون کشک نمیخرید😊 سلام سلام، دیگه اینقدر چیزای خونگی درست کردیم که فکر کنم در کارخونه ها بسته بشه😂 اینقدر که این کشک خوشمزه اس و قابل مقایسه با بازاریش نیست، توصیه میکنم شما هم حتما درست کنید. ♥️لطفا پست را لایک کن تا بریم برای مراحلش👌 کشک محلی به میزان دلخواه را خوب با آب گرم بشویید چون در معرض هوا ممکنه الوده شده باشه. کشک تمیز را داخل قابلمه بریزید و تا روی کشکها آب جوش بریزید در قابلمه را بزارید و اجازه بدید ۱۲ساعت یا حتی بیشتر بمونه. بعد از این زمان کشکهای خیس خورده را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و له کنید. در این مرحله یه مقدار از آبی که کشک داخل آن خیس کرده بودید را اضافه کنید تا راحت تر و روان تر له شود و به دستگاه فشار نیاید. در آخر میبینید که یه کشک مایع خوش عطر و طعم دارید که فقط دلتون میخواد همینطور خالی بخوریدش. ✅ زمان نگهداری این کشک در یخچال تا سه روز و در فریزر تا ۶ماه است. ‌ساده، آماده، در دسترس چی از این بهتر😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌