8.41M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
قابلمه کمی از قالب بزرگتر باشه تا گرما به تمام قالب برسه وقتی که گاز رو روشن کردید سر قابلمه رو بزارید تا گرم شه مثل فر عمل کنه شعله پخش کن نمیخواد آب هم نمیخواد بدونه اب قابلمه نمیسوزه قابلمه اگر تمیز وعاری از چربی باشه دود نمیکنه تخم مرغا وشکر وانیل حدود سه الی چهار دقیقه بزنید سپس شیر اضافه کنید ویک دقیقه بزنید. سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. سپس آرد و بیگینک پودر که با هم مخلوط والک شدن در سه مرحله اضافه میکنیم آگه دیدید خوب مخلوط نشده یکی دو دور با هم زن بزنید زیاد نزنید پفش میخوابه اگه از قالب گرد استفاده میکنید یکی دو قاشق روغن ویک قاشق آرد رو خوب مخلوط کنید تا مثل ماست شه وقالب رو باهاش چرب کنید. بهتره کف قالب کاغذ روغنی بندازید من از قالب لوف اسنفاده کردم و کاغذ روغنی انداختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛