قابلمه کمی از قالب بزرگتر باشه تا گرما به تمام قالب برسه وقتی که گاز رو روشن کردید سر قابلمه رو بزارید تا گرم شه مثل فر عمل کنه شعله پخش کن نمیخواد آب هم نمیخواد بدونه اب قابلمه نمیسوزه قابلمه اگر تمیز وعاری از چربی باشه دود نمیکنه
تخم مرغا وشکر وانیل حدود سه الی چهار دقیقه بزنید
سپس شیر اضافه کنید ویک دقیقه بزنید. سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. سپس آرد و بیگینک پودر که با هم مخلوط والک شدن در سه مرحله اضافه میکنیم آگه دیدید خوب مخلوط نشده یکی دو دور با هم زن بزنید زیاد نزنید پفش میخوابه
اگه از قالب گرد استفاده میکنید یکی دو قاشق روغن ویک قاشق آرد رو خوب مخلوط کنید تا مثل ماست شه وقالب رو باهاش چرب کنید. بهتره کف قالب کاغذ روغنی بندازید
من از قالب لوف اسنفاده کردم و کاغذ روغنی انداختم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛