اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر مخلوط.میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با پنج قاشق غ شکر با ده ق غ روغن .مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد نیم ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابرشود.سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره یک ربع بماند بعد با انتهای ماسوره وسط ان را سوراخ میکنیم و در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛