. عسل یک قاشق سر پر شکر....... نصف پیمانه یا لیوان مغزیجات دلخواه......نصف پیمانه یا لیوان کره...... پانزده گرم زعفران دم شده.......یک قاشق مرباخوری عسل و شکر و کره رو روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید رنگش که تغییر کرد و کاراملی شد کنجد ها (و یا مغز آجیل) رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید و زعفران رو هم مخلوط کنید. کنجد ها که طلایی شد از روی حرارت بردارید و سریع با قاشق با فاصله روی سینی چرب بریزید و بلافاصله تا سرد نشده پودر پسته بپاشید. نکات مهم: _🔴نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه والبته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه _🔴 اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه _🔴دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن از حرارت بردارید  _🔴🔴بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه ،اگرم زیاد تغییر رنگ‌بده سوهان طعم سوخته میده  _🔴سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه ،سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید _🔴برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته ،شاه دونه ،فندق ،بادام هندی و..... _🔴تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال ‌پسته بریزید _وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه( چون داخلش کره داره) _🔴🔴 با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛