ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه طرز تهیه 400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نکته بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید. برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊 جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛