🥘و اما جوجه فسنجونی از اون خوشمزه های روزگاره که دستورشو براتون میزارم:😍
500 گرم سینه یا فیله مرغ
100 گرم گردوی آسیاب شده
2 عدد پیاز نگینی خرد شده
6 قاشق سوپ خوری رب انار
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق سوپ خوری روغن مایع
فلفل سیاه به میزان لازم
فیله مرغ یا سینه مرغ را به قطعات خورشی 2 سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید، یا در تابه به حرارت ملایم سرخ کنید. از سس باقی مونده در کف تابه برای کنار جوجه حتما استفاده کنید.
🍂💞
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛