کیک بند انگشتی😋😋😋 مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد آرد ۱ و نیم لیوان شکر ۳/۴ لیوان ماست ۳ ق سوپ خوری کشمش نیم لیوان روغن مایع کمتر از نصف لیوان موز ب میزان لازم وانیل نصف ق چ خوری بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری سرپر اسانس موز و یا پودر هل مقداری . طرز تهیه: ابتدا تخم مرغها و وانیل رو یک دیقه با همزن میزنین .. شکر رو اضافه و با دور تند همزن تا جایی ک مایه کرم رنگ و حجیم بشه میزنین . دور همزن رو متوسط میکنین ..ماست رو اضافه و کمی ک مخلوط شد روغن رو میریزیم .. بعد از چند ثانیه همزنو خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر ک از قبل سه بار باهم الک کردیم طی دوسه مرحله اضافه میکنین و با لیسک مخلوط میکنین . دست آخر اندازه یک قاشق از کشمش ها برداشته و بقیه رو با مایه ی کیک همراه اسانس مخلوط میکنین . ( اگر اسانس نداشتین بجاش پودر هل رو همون اول ب تخم مرغها بزنین) . 🔴🔴 توجه کنین ک کپسول های کاغدیتون رو اصلا چرب نکنین و فقط تا نصفش رو پر کنین . موز رو ب حلقه های نازک برش بدین و ب دلخواه روی مایه بچینین .. و از اون ی قاشق کشمش چنتایی اطراف هر موز قرار بدین . موز و کشمش ب دلخواه هست .. هرکدومو ک دوس داشتین میتونین بذارین . داخل فر گرم شده قرار میدین ب مدت ۳۵ دیقه حرارت زیر و ۵ دیقه حرارت بالا برای برشته شدنشون . دما برای من ۱۶۰ درجه س . سر ۳۵ دیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه تمیز بیرون اومد گریل رو بزنین و تمام . 🔴 پ.ن : دوستان برای این مدل کاپ کیک فقط ماست استفاده کنین چون اگه شیر بزنین احتمال سرریز شدن مایه از کپسول زیاده. 🌷🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛