🔰کاری پلو 💐کاری پلو یکی از پلو‌های پر مصرف و پر طرفدار است که غذایی شیرازی محسوب می‌شود. 🥰 کاری پلو به دلیل داشتن ادویه کاری که طبع گرم و خشکی دارد فوق العاده خوش طعم و پر خاصیت می‌باشد. ادویه کاری از پر مصرف‌ترین ادویه‌ها در میان ما ایرانیان محسوب می‌شود که در انواع خورش‌ها و پلو‌ها به کار می‌رود. 😋 ❇️مواد لازم 🔻مرغ (پخته شده) ... ۶ قطعه 🔻ادویه کاری ... ۳ ق غ 🔻برنج ...۴ پیمانه 🔻سیب زمینی ...۳ عدد 🔻نخود فرنگی ... ۱۰۰ گرم 🔻پیاز متوسط ...۲ عدد 🔻زعفران (ساییده) ... ۱ ق چ 🔻روغن (حیوانی) ... ۳ ق غ 🔻نمک ... به مقدار نیاز 🔻فلفل ... به مقدار نیاز 🔻زرد چوبه ... به مقدار نیاز 🔻آب ... ۲ پیمانه ❇️طرز تهیه 1⃣ابتدا در یک ظرف مقداری روغن بریزید و سپس پیاز را در ابعاد کوچک خرد کرده و شروع به تفت دادن پیاز کنید. 2⃣فراموش نکنید که نمک، فلفل و زردچوبه را نیز در مقادیر دلخواه به آن اضافه کنید. 3⃣مرغ را هم می‌توانید از قبل نیم پز کنید. بعد از طلایی شدن و پخت پیاز، مرغ پخته را نیز به تابه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. 4⃣بعد از تفت کامل مرغ ۲ پیمانه آب نیز به مواد اضافه کنید. مواد را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کم شود. 5⃣بعد از کم شدن آب خورش مواد را مجددا با روغن حیوانی (روغن زیتون یا مایع) سرخ کنید و در آخر کاری و زعفران را نیز به آن‌ها اضافه کنید. 6⃣هنگام سرخ شدن مواد بهتر است که برنج را از قبل در آب نمک گذاشته و آن را بجوشانید و آبکشی کنید. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛