مواد لازم پودر شکر ۲۰۰ گرم روغن جامد ۲۰۰ گرم آرد سفید ۴۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم وانیل‏ به مقدار لازم طرز تهیه ۱- روغن رو آب کرده داخل یخچال میزاریم تا سفت و صاف بشه بعد دوباره یک ربع تموم مواد رو توی محیط میزاریم تا هم دما بشن .بعد با شکر با درو تند همزن میزنیم تا سفید رنگ بشه.وانیل رو اضافه کرده باز حدود یک دقیقه هم میزنیم.ارد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم به آرومی به هم میزنیم. ۲- در آخر روغن مایع رو اضافه میکنیم . ۳- داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی به هر شکلی که دوست داشتید طرح بدید. اگه دوست داشتید روشو یه مغز اجیل بزارید. ۴- در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید. ۵- تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛