18.06M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
✅مواد لازم: خاک شیره(سفید) انگور به مقدار لازم انگور شسته و دون میکنیم بعد داخل غذاساز میکس میکنیم، بعد داخل پارچه آبگیری میریزیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم، بهش خاک شیره اضافه میکنیم(برای هر ۴کیلو یک قاشق غذا خوری سر خالی) بعد بزاریم روی گاز تا بجوشه، جوش که اومد خاموش کنید تمام کفهای روش رو دور بریزین و بزارین دوازده ساعت بمونه تا خاک ته نشین بشه بعد با ملاقه آب انگورهارو به قابلمه دیگه انتقال بدین و آخرش رو دور بریزین بعد بزارین روی گاز با شعله ملایم ۶_۷ ساعت بمونه تا به غلظت برسه (وقتی هم زدین کف سفید کرد یعنی آماده س 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7