🍣کدو تنبل گریل‌شده با کره و مریم گلی🍘🍘 🍭مواد لازم🍭 1 کدو تنبل متوسط نمک به میزان دلخواه 50 گرم کره با دمای اتاق 4 ق غ عسل (یا شیره افرا- maple syrup) 1 ق غ مریم گلی گردو (در صورت تمایل) 🥨طرز تهیه🥨 ابتدا کدو را شسته از وسط نصف کنید. دانه‌هایش را خارج نمایید و به حالت دمر روی سینی قرار دهید؛ حال با استفاده از پوست‌کن آن را پوست بکنید. پوست‌کندن کدو با استفاده از پوست‌کن بسیار راحت است. سپس آن را روی سینی فر قرار داده برای 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قراردهید. در همین حین کره را با نمک، عسل و مریم گلی مخلوط نمایید. پس از 20 دقیقه کدو در حدی نرم شده است که برش زدن آن نسبتاً راحت انجام می‌گیرد. حال با استفاده از یک چاقوی تیز برش‌های نازک و موازی روی کدو بدهید فقط حواستان باشد که تا انتها برش نخورد و تکه‌ها از هم جدا نشوند. برای این کار می‌توانید از دو قاشق چوبی (یا چاپ استیک) در دو طرف کدو استفاده نمایید تا چاقو به سینی نرسد. البته اگر یکی دو برش کامل شد خیلی سخت نگیرید. پس از اینکه برش کامل شد کره طعم‌دار را به کل کدو و لابه‌لای برش‌ها بمالید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7