14.46M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
⭕️آلبالوهاروبشورید بدون اینکه هسته رودربیارید بریزید توقابلمه ⭕️چهارلیوان آب بریزید ⭕️حدودأچهل دقیقه بپزه کافیه روی آلبالوهاترک برداشت خاموش کن خنک شد بریزید توسبد تفاله وهسته رو جداکنید ⭕️دوباره بزارید روشعله بزارید غلیظ شه نیم ساعت اخر نمک بزنید 1️⃣نکته:من دوکیلو آلبالو بود چهارلیوان اب ریختم 2️⃣نکته:مقدارکم‌بریزید تو سبد وبادست تفاله رو جدا کنید 3️⃣نکته:توی ظرف دربسته بریزید ویخچال بزارید ماندگاریش زیاده 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7