10.95M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
موز ۳ عدد شکر قهوه ای ۱ ق غ کره ۱ ق غ تخم مرغ ۱ عدد شکر سفید ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۶ ق غ شیر نصف پ آرد قنادی ۱ پ پودر کاکائو ۱ ق غ سر پر بکینگ پودر ۱ ق چ نکات: ✅تخم مرغ و شکر و وانیل رو تا جایی بزنید که رنگش تغییر کنه و حجیم شه ✅آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید ✅وقتی موزارو رو شکر چیدید حرارت رو خاموش کنید ✅با حرارت کم حدودا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کیک با در بسته بپزه،میتونید دم کنی هم بزارید ✅سایز تابه من ۲۲ سانت بود ✅میشه از شکر سفید هم استفاده کنید شکرو اضافه کردین چند دقیقه زمان بدین تا شکر هم ذوب شه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7