#مرصع_پلو
مواد لازم برای جواهر پلو یا مرصع پلو:
🍚فیله مرغ نیم کیلو
🍚نمک. پودر سیر. فلفل سیاه و پاپریکا
🍚زعفران به میزان لازم
🍚آبلیمو 2قاشق غذاخوری
🍚پیاز 1عدد درشت
🍚خلال پسته 3قاشق غذاخوری
🍚خلال بادام 3قاشق غذاخوری
🍚کشمش 3قاشق غذاخوری
🍚زرشک 3قاشق غذاخوری
🍚هویج 2عدد
🍚خلال پوست پرتقال 2قاشق غذاخوری
🍚شکر به میزان لازم
🍚کره به میزان لازم
🍚برنج 3پیمانه
نکته ها👇👇👇
♥️اگه دوست دارید رژیمی تر باشه شکر و کره روی برنج رو حذف کنید.
♥️برای گرفتن تلخی پوست پرتقال :پوست پرتقال (خشک یا تازه) سفیدی داخل باید جدا بشه و 3تا4بار توی آب جوش بجوشانید و آبکش کنید.
♥️فیله ها رو باریک برش بزنید و با پیاز و ادویه ها و آبلیمو مزه دار کنید بعد از یک ساعت مانند فیلم حلزونی رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید و توی کره دوطرف رو سرخ کنید.
♥️خلال پسته و بادام رو توی گلاب یک ساعت خیس کنید بعد تفت بدید.
♥️تمامی مواد رو با کره تفت بدید که عطر خیلی خاصی به مرصع پلو میده.
♥️خلال پرتقال رو با زعفران و شکر تفت بدید.
♥️زرشک هم میتونید با شکر تفت بدید.
نوش جان 😍
🧑🍳
آشپزی خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7