😋
کیک فنجونی بدون فر و همزن
یعنی دیگه از این کیک راحتر و آسونتر و سریعتر نداریم فقط نیم ساعت وقت لازمه برای پختنش 👩🍳
📌
مواد لازم :
تخم مرغ دو عدد
شکر 8 قاشق غ
شیر 10 قاشق غ
روغن مایع 6 ق غ
آرد سفید قنادی14 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل نصف ق چایخوری
گلاب دو قاشق
زعفران به میزان لازم
کشمش در صورت تمایل
👈فنجونارو چیدم داخل قابلمه و تا جایی آب ریختم که نیمه فنجون رو بگیره بعد خارج کردم و گذاشتم آب بجوشه .
👈داخل فنجونارو با روغن مایع چرب کردم
👈آرد و بکینگ رو باهم مخلوط و الک کردم
👈تخم مرغ رو با وانیل و هل و شکر به مدت دو سه دقیقه با همز دستی همزدم
👈بعد روغن و ماست رو ریختم مخلوط که شد گلاب و زعفران رو اضافه کردم
👈در اخر آرد رو اضافه کردم و خوب با همزن دستی ترکیب کردم
👈تقریبا تا نیمی از فنجونارو مایه کیک ریختم و داخل قابلمه چیدم دمکنی گذاشتم و شعله رو مثل دم کردن برنج کم کردم و به مدت 20دقیقه کیکا رو پختم و خاموش کردم
👈10 دقیقه بعد از خاموش کردن درب قابلمه رو برداشتم و کیکها رو از فنجون خارج کردم
تزیین
روی کیک با قلمو کمی شربت زدم و با پودر نارگیل و پسته تزیین کردم.
✅(برای درست کردن شربت عسل و با اب جوش مخلوط کردم و یکم زعفرون و گلاب زدم و ریختم رو کیک تا حالت شربتی بشه)
نکته👇
حتما بعد از ده دقیقه در قابلمه رو بردارید وگرنه پف کیک میخوابه
اگر دیدین در حین جوش اومدن آب کارتون طول کشید و آب داخل قابلمه بخار شد فنجونارو چیدین دوباره آب جوش بریزید
به هر حال در حین پخت باید یکم پایین تر از نیم فنجون آب باشه
@Ashpazkhaney_man