#دسر
خامه صبحانه ۲۰۰گرمی ۲بسته
شکلات تختهای شیری۲۰۰گرم
شکلات تخته ای تلخ ۲۰۰گرم
کره ۲۵گرم،بیسکوئیت پتی بور دو بسته
پودر نارگیل نصف لیوان
مغز گردو نصف لیوان
خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم بشه و روان بشه ،شکلات ها و کره رواضافه می کنیم و میذاریم آب بشه و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه،پودر نارگیل یا هر مغزی که دوست دارید اضافه کنید و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و تو قالب بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و فشار بدید تا منسجم بشه،چند ساعت داخل یخچال بذارید تا سفتبشه و بعد از قالب خارج کنید...اگر قالب سیلیکونی باشه لازم نیست چیزی به قالب بزنید.اگر قالب پلاستیکی یا فلزی یا شیشه ای هست حتما کف و دیواره های قالب سلفون بذارید که راحت بتونید از قالب خارج کنید....
@Ashpazkhaney_man