#دسر_خرمالو
برای سه تا چهار نفر
زرده تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱تا ۲ق غ
آرد ۲ق س
شیر ۲لیوان
وانیل ۱/۸ق چ
خامه ۱/۲لیوان
خرمالو ۳عدد
بیسکویت ساده به مقدار. لازم
طرز. تهیه
ابتدا کاسه مناسبی انتخاب کنید زرده ها، و شکررا توسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود
وانیل را به آن بیافزایید. و باز خوب هم بزنید
آرد و شیررا کم کم به موادبالابیافزایید وبا همزن خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شوپ
قابلمه مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید
مایع دسر را درون آن بریزید و مدام هم بزنید تا مایع به طور یکنواخت غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید
در. این مرحله اگر مایع مقداری از حد. معمول سفت شد به آن مقدار کمی شیر بیافزایید و. تند هم بزنید
غلظت مایع باید مانند. فرنی باشد نه خیلی سفت و. نه خیلی شل
.سپس خامه را بیافزایید وخوب هم بزنید
.خرمالوهای خیلی رسیده را برای این دسر انتخاب کنید پوست نازک آنرا به آرامی بگیرید دقت کنید. که خرمالوها هسته نداشته باشند سپس توسط بکوب یا مخلوط کن آنها را پوره کنید
.ظرفهای سرو را انتخاب کنید می توانید هم از ظروف سرو تک نفره و. یا بزرگ استفاده کنید
بیسکویت ها را کف ظرف سرو بچینید
سپس مقداری از مایع دسر. روی آن بریزید و. سپس مقداری پوره خرمالو بیافزایید و. لایه های بعد را با بیسکویت ،مایع دسر، و پوره خرمالو ادامه دهید تا مایع تمام شود
.دسر. را ۳تا ۴ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با خامه فرم گرفته و. مقداری نعنا تزیین و سرو نمایید
@Ashpazkhaney_man