چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است!؟ ✍🏻زیرا هوای دهان از دو اکسیژن و یکی دو ژن مرکب شده است هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می شود 🔸هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط می‌شود و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود و با خون ترکیب می‌شود و عامل بیماری های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه میشود بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد و همچنین خیلی از ویروس‌های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند و با فوت کردن غذا جذب غذا می‌شود و مجدداً به بدن برمی‌گردد