🍛🍲انواع غذا هایی که با این گیاه میشود درست کرد : ابتدا پس از جدا کردن قسمت اصلی ساقه گیاه و شست و شوی کامل با آب، آن را در یک دیگ پر از آب به مدت یک ساعت می جوشانند تا کامل پخته شود.سپس آن را آبکش کرده و آب آن را گرفته و با اضافه کردن سیر، گردو، نمک، ادویه،تخم مرغ و سیب زمینی این غذای خوشمزه را در روغن کاملا می پزند وبعضی از خانواده ها بصورت ساده بعد از اینکه کما نیم پز شد به آن برنج اضافه کرده و بعد از دم کشیدن روغن آن را داده و بعد میل می کنند، همچنین به روش های دیگری هم از این گیاه غذاهای لذیذ درست می کنند. بعضی از خانواده ها هم پس از آبکش کردن و گرفتن آب اضافی، کما را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری می کنند تا در ایام دیگر سال به صورت نوبر از آن استفاده کنند. @BALGHAS