خوراکی‌های کاهش دهنده گرسنگی و تشنگی  مصرف نان و غلات به عنوان مواد تامین کننده انرژی به علت داشتن ترکیبات نشاسته‌ای و فیبر، ویتامین های گروه B ، آهن، منیزیم و پروتئین که در رشد بدن و سلامت اعصاب نقش دارند در ماه رمضان توصیه می‌شود.  مصرف انواع مختلف سبزیجات مانند کاهو،‌ اسفناج،‌ ذرت به علت دارا بودن فیبر بالا، ویتامین A، ویتامین C‌، پتاسیم و منیزیم و همچنین میوه‌هایی که غنی از ویتامین C  هستند نظیر پرتقال‌، لیمو ترش، نارنج در بین وعده افطار و سحر برای تامین آب مورد نیاز بدن برای روزه‌داران حائز اهمیت است. پر خوری در وعده سحری نه تنها از احساس گرسنگی در ساعات انتهایی روز جلوگیری نمی‌کند بلکه در ساعات ابتدایی پس از سحر فشار زیادی بر معده و دستگاه گوارش فرد وارد می‌کند .بنابراین بهترین گزینه برای وعده سحری مصرف غذاهای سنتی ایرانی شامل انواع خورش‌ها است. در واقع غذای مصرفی باید متشکل از نان-برنج-گوشت و مرغ باشد چرا که باید انرژی لازم در طی روز برای روزه داران تامین گردد.  ------------ 🔻با ما همراه باشیددرجشنواره ✅ ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/957087781Cdb69489fb7 🔹بخش هشتگ یاب: