#پیاز_سوخاری_رستورانی
پیاز خام
آرد گندم
تخم مرغ
پودر سوخاری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید. بعد از این که خشک شد، آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید.یک کاسه بردارید و تخممرغها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از حالت لختی در بیاید.پیاز را به مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بغلتانید. مجددا پیاز را داخل تخم مرغ بزنید و به آرد آغشته کنید. در آخر پیاز را داخل پودر سوخاری بزنید. پیاز آماده سرخ شدن است.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳