#کیک_موزاییکی
مواد لازم:
1.5 پیمانه شیر
تقریبا 7 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مقداری گردوی درشت خرد شده
3 قاشق غذاخوری کره
2.5 بسته بیسکویت پتیبور
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
برای گاناش:
200 گرم شکلات تلخ
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
طرز تهیه:
کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی اجاق آب می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم شیر و شکر و پودرکاکائو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به شکل سس در می آوریم. و روی بیسکوییت ها میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. ته قالب کمربندی میریزیم و فشار میدهیم و درون یخچال میگذاریم.
در قابلمه مناسبی همه مواد پودینگ را می ریزیم، روی اجاق هم می زنیم تا غلیظ شود، وقتی جوش آمد، روی کیک موزاییکیمان می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم.
برای گاناش هم خامه را در ظرف مناسبی روی اجاق میگذاریم و سپس شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب شود. بعد روی پودینگ ها بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال استراحت میدهیم. میتوانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺
@Bakerfood 👩🍳👨🍳