مواد لازم: 1.5 پیمانه شیر تقریبا 7 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو مقداری گردوی درشت خرد شده 3 قاشق غذاخوری کره 2.5 بسته بیسکویت پتیبور برای پودینگ: 3 پیمانه شیر نصف پیمانه شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته برای گاناش: 200 گرم شکلات تلخ خامه صبحانه 200 میلی لیتر طرز تهیه: کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی اجاق آب می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم شیر و شکر و پودرکاکائو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به شکل سس در می آوریم. و روی بیسکوییت ها میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. ته قالب کمربندی میریزیم و فشار میدهیم و درون یخچال میگذاریم. در قابلمه مناسبی همه مواد پودینگ را می ریزیم، روی اجاق هم می زنیم تا غلیظ شود، وقتی جوش آمد، روی کیک موزاییکیمان می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم. برای گاناش هم خامه را در ظرف مناسبی روی اجاق می‌گذاریم و سپس شکلات را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکلات آب شود. بعد روی پودینگ ها بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. میتوانید آن را به دلخواه تزیین کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳