مواد لازم شعیریه پاکستانی ۱بسته خامه ۱۷۰گرم شیرخشک ۱ پیمانه آرد سمولینا(سمید) ۱ پیمانه شکر ۱پیمانه خمیر یوفکا به میزان لازم شکلات سفید وقهوه ایی وسس پسته برای تزیین طرز تهیه در تابه ایی آرد سمولینا و شیرخشک و شکر را باهم مخلوط کرده و در حرارت کم تفت میدیم تا طلایی بشه . بعد از تفت دادن مواد بالا بهش خامه رو اضافه میکنیم وهم می نیم واز حرارت برمیداریم تا خنک بشه . حالا خمیر های یوفکا را به صورت مستطیل برش میدیم و مقداری از خمیر به دست آمده بالا برمیداریم و در وسط خمیر یوفکا قرار میدیم و مقداری از شعریه پاکستانی را به صورت طولی وکمی بزرگتر از طول خمیر یوفکا برش میدیم و در وسط خمیر میزاریم و خمیر یوفکا را رول میکنیم ودر انتهای خمیر مقداری از مخلوط آب وآرد که درست کرده بودیم آغشته میکنیم وخمیر را میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم و بعد موقع سرو روی شیرینی را با شکلات سفید وشکلات قهو هایی ذوب شده و سس پسته تزیین میکنیم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯