(دسرلیوانی) مرحله اول موادلازم شگلات سفید شرین عسل ۱۰۵گرم خامه صبحانه ۲۶۸گرم زرده تخم مرغ ۲عدد نعناع تازه خشک ۶گرم ورق ژلاتین ۳گرم وانیل ۱پنس مشروب (آب) ۳۷گرم گلوکز ۲۵گرم طرزتهیه ورق ژلاتین را در اب سرد خیس کنید. خامه و گلوکز را داغ کرده، و با زرده به آرامی هم میزنیم تا به دمای ۷۶ درجه که رسید وبد ورق ژلاتین را به آن اضافه میکنیم وبعد روی شگلات ها ریخته وبلندر میکنیم ودر ادامه مخلوط مشروب و نعناع را به آن اضافه میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨