سوخاری اینم یه رسپی جذاب دیگه واسه ماهی .خیلی خیلی خوشمزه تر از ماهی سوخاری هست چون اصلا خشک و گلوگیر نمیشه و در عوض خیلی خوشمزه و آبداره. مواد لازم: ماهی شیر آرد سفید یک پیمانه زعفرون ، آبلیمو، عسل نمک ،زنجبیل،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی… آرد سوخاری نصف پیمانه ماهی رو من دیگه همیشه اینطوری مزه دار میکنم.نمک و فافل و زنجبیل میزنم و بهش یه سس خیلی جذاب اضافه میکنم.این سس مخلوط آبلیمو و عسل و زعفرونه و ماهی رو باهاش ماساژ میدم و اجازه میدم دو ساعت استراحت کنه . آردسفید و سوخاری و زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی رو مخلوط میکنم و ماهی ها رو توش میغلتونم و در نهایت توی روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنم. حضور آرد سفید باعث میشه خیلییییی لطیف باشه حتما با این روش درست کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠