مواد لازم: 250 گرم کره دو قاشق غذاخوری سرکه دو قاشق غذاخوری ماست یک استکان پودر شکر سه چهارم استکان روغن مایع یک بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر(یم قاشق غذاخوری) 5/5 لیوان آرد(با کنترل اضافه کنید) اندازه‌ی لیوان 220 میلی اندازه‌ی استکان 125 میلی مواد سیبی: 5 عدد سیب یک استکان شکر یک استکان گردوی خرد شده یک و نیم قاشق مرباخوری دارچین طرز تهیه: کره‌ی هم دمای محیط و بقیه مواد به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه می‌کنیم(با کف وست زیاد ورز ندهید چون خمیر به روغن می‌افتد و سفت و بد مزه می‌شود) تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود یک پنجم از خمیر را جدا کرده نایلکس پیچیده و 45 دقیقه داخل فریزر می‌گذاریم. سیب رنده شده و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا کشیده شدن آب سیب‌ها می‌پزیم. در آخر گردو و دارچین را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت یک سانت باز کرده و با لیوان یا قالب، قالب می‌زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌چینیم و روی هر کدام مقداری مواد رویی قرار می‌دهیم و در آخر خمیری را که فریزر گذاشته‌ بودیم را رنده می‌کنیم و روی مواد رویی می‌ریزیم و در فری که روی 190 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیه‌ها می‌پزیم. بعد از خنک شدن رویشان پودر قند الک می‌کنیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳